Naujienos

VšĮ Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centre rengiami suvirintojai geriausi

2013 05 23

Su malonumu norime pranešti, kad 2013 m. gegužės 23 d. VšĮ Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro Suvirinimo skyriaus mokytojas Kęstutis Kilda su mokiniais: Algirdu Daunoravičiumi, Egidijumi Juknoniu ir Romu Naraškevičiumi dalyvavo Lietuvos suvirintojų asociacijos organizuotame jaunųjų talentų ir profesionalų konkurse „Suvirintojų meistriškumo konkursas 2013“, kuriame komada pelnė aukščiausius įvertinimus - I vietą, įrodydami savo profesionalų pasirengimą. Verta paminėti, kad tai jau antroji pergalė iš eilės -„Suvirintojų meistriškumo konkurse 2012“ mokymo centro komanda taip pat pelnė aukščiausią apdovanojimą.
Jaunųjų talentų konkurse, skirtame jaunimui, ką tik baigusiems mokslus profesinio rengimo centruose arba visdar besimokantiems, tarp visos Lietuvos komandų dalyvavo ir Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro komanda, kuri ne tik prisidėjo prie šios profesijos populiarinimo, pristatė savo gebėjimus plačiai visuomenei, bet kartu įrodė savo profesionalų pasirengimą komandinėse  individualiose rungtyse bei pelnė aukščiausias nominacijas. Individualių varžybų kategorijoje: įvertinus rankinio lankinio suvirinimo (MMA) būdu suvirintus pavyzdžius, I vietą pelnė VJDRMC mokinys Egidijus Juknonis, įvertinus suvirinimo pusautomačiu (MIG/MAG) būdu suvirintus pavyzdžius, I vietą užėmė VJDRMC atstovas Algirdas Daunoravičius, įvertinus lankinio suvirinimo volframoelektrodo (TIG) būdu suvirintus pavyzdžius, II vietos laimėtojas VJDRMC mokinys Romas Naraškevičius.
Nugalėtoju pagal daugiausiai gautų įskaitinių balų skaičių pripažinta VšĮ Vilniaus Jeruzalės darborinkos mokymo centro komanda. Nugalėtojai buvoap dovanoti Lietuvos suvirinimo asociacijos taure ir individualiais prizais bei diplomais.