Naujienos

Kviečiame į konferenciją „Inovacijos ir verslas – profesiniame mokyme! Pameistrystės kelias ", gegužės 16 d.

2017 05 05

 

 

 

 

 

Konferencija skirta aptarti:

-          Verslo, gamybos, mokymo ir kitų sektorių bendradarbiavimą siekiant padėti įmonėms apsirūpinti kvalifikuota darbo jėga;

-          Pameistrystę Lietuvoje;

-          Kompetencijų centrų vaidmenį vystant ir plėtojant pameistrystę bei įmonių darbuotojų mokymą;

-          Karjeros planavimą pasinaudojant partnerystės teikiamomis galimybėmis;

-          Darbuotojų saugą.


Pranešimus skaitys konferenciją inicijavusių organizacijų atstovės (-ai) iš Lietuvos inžinerinės pramonės asociacijos (LINPRA), Lietuvos statybininkų asociacijos (LSA), Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro (KPMPC), Vilniaus Jeruzalės darbo rinkos mokymo centro (VJDRMC) ir kiti.
Profesinio mokymo įstaigas ir verslo įmones taip pat kviečiame dalyvauti konferencijos metu veiksiančioje kontaktų mugėje – jos metu įmonės turės progą rasti geriausią darbuotojų apmokymo galimybę, o mokymo įstaigos – geriau suprasti įmonių poreikius.
Mugėje dalyvaujančios įstaigoms ir įmonėms bus suteikta galimybė pristatyti savo veiklą naudojant stendus, skrajutes ir kitas priemones. Bus organizuojamas ir bendras vizitinių kortelių stalas, kur savo vizitinę bus kviečiamos (-i) palikti visų konferencijoje apsilankiusių organizacijų ir įmonių atstovės (-ai). Savo pageidavimą dalyvauti kontaktų mugėje pažymėkite elektroninėje registracijos formoje.
Dalyvavimas renginyje yra nemokamas. Maloniai prašytume iš kiekvienos įstaigos ar įmonės registruoti vieną asmenį. Atsiradus papildomai galimybei registruoti daugiau asmenų iš tos pačios organizacijos – informuosime atskirai.
Į konferenciją kviečiame registruotis iki gegužės 12 d. Prašytume nedelsti, nes laisvų vietų gali nelikti anksčiau. Daugiau informacijos apie renginį programoje, kuri pridedama prie šio kvietimo.

 REGISTRACIJA


Informacija teikiama: dėl konferencijos turinio: r.luzyte@mokymas.eu, 8 674 21989; dėl mugės ir kitų organizacinių klausimų akvile@omconsulting.lt, 8 612 37091.

 

Maloniai lauksime!